Lekker bij de Pech Redon Les Cades
Ingrediënten (4 personen):
800 gram lamsracks
gemalen peper
6 takjes tijm
8 el olijfolie
500 gram cherrytomaten
2 tenen knoflook
2 tl honing
100 gram zachte roomboter
Bereiding:
Oven voorverwarmen op 160°C. Lamsracks bestrooien met peper en op kamertemperatuur laten komen. Tijm van takjes rissen.
Tomaatjes in schaal omscheppen met 4 el olie, knoflook en 2 tl tijm. Rest van tijm met honing, zout en peper door de boter roeren.
In koekepan 4 el olie verhitten en lamsrack rondom bruin braden. In braadslede leggen en met tomaatjes ernaast in de oven in 20 min rosé braden, halverwege omdraaien.
Vlees uit de oven nemen, in aluminiumfolie verpakken en 5 min. laten rusten. Lamsrack langs de botjes in karbonaadjes snijden en op 4 warme borden rangschikken. Tijm honingboter erop scheppen. Tomaatjes uit de oven ernaast leggen.
Lekker met gebakken krielaardappeltjes en sugarsnaps.